Goralský festival zabíjačkových špecialít 2018
Propozície
- Registrácia a štart súťažných tímov je o 7:00 hod. v areáli Kultúrno-športového centra v Oravskej Polhore (futbalové ihrisko). Súradnice: 49.525774, 19.439766
- Každý súťažný tím obdrží ½ prasaťa, ingrediencie (podľa vlastného výberu, neobmedzené množstvo). K dispozícii budú tiež zemiaky, črevá, vnútornosti a pod.
- Každý súťažný tím dostane k dispozícii jeden stánok. K dispozícii bude centrálny pult na mletie mäsa s pripojením na 230/380 V.
- Náradie (nože, lopáriky, mlynčeky a pod.) si každé družstvo zabezpečuje samostatne. Taktiež hrnce, naberačky, variče, parné kotly a ďalšie náradie podľa potreby. Súťažné tímy budú mať k dispozícii udiareň (2 ks), ktorú v prípade potreby môžu použiť. Taktiež budú mať k dispozícii drevo na oheň.
- V čase od 13:00 – 14:00 hod. budú členovia komisie pre každé družstvo hodnotiť:
- Počet výrobkov
- Chuť výrobkov
- Dizajn stánku a členov tímu
- Celkovú prezentáciu družstva
- O 15:00 hod. budú vyhlásené výsledky v nasledovných kategóriách:
- Najlepšia zabíjačková pochúťka (jedno najlepšie jedlo zo všetkých tímov)
- Cena návštevníkov festivalu pre najlepší súťažný tím (formou hlasovania popri tombole)
- 1., 2., 3. miesto v celkovom hodnotení odbornej komisie a odovzdanie putovného pohára starostu obce o najlepší zabíjačkový tím.
Kontakt:
Ivan Matis – 0915 703 212, kultura@oravskapolhora.sk
Alžbeta Čadecká - 0902 552 057, projekty@oravskapolhora.sk
Michal Strnál – 0905 979 718, starosta@oravskapolhora.sk
Dátum vloženia:
12. 1. 2018 21:58
Dátum poslednej aktualizácie:
22. 1. 2018 11:38