Navigácia

Výber jazyka

Obsah

GORALSKÝ FESTIVAL ZABÍJAČKOVÝCH ŠPECIALÍT.

Typ: ostatné
zabijacka-smallLepšie ako dvakrát počuť je raz ochutnať !

Goralský festival zabíjačkových špecialít 2018

Propozície

 

  1. Registrácia a štart súťažných tímov je o 7:00 hod. v areáli Kultúrno-športového centra v Oravskej Polhore (futbalové ihrisko). Súradnice:  49.525774, 19.439766

 

  1. Každý súťažný tím obdrží ½ prasaťa, ingrediencie (podľa vlastného výberu, neobmedzené množstvo). K dispozícii budú tiež zemiaky, črevá, vnútornosti a pod.

 

  1. Každý súťažný tím dostane k dispozícii jeden stánok. K dispozícii bude centrálny pult na mletie mäsa s pripojením na 230/380 V.

 

  1. Náradie (nože, lopáriky, mlynčeky a pod.) si každé družstvo zabezpečuje samostatne. Taktiež hrnce, naberačky, variče, parné kotly a ďalšie náradie podľa potreby. Súťažné tímy budú mať k dispozícii udiareň (2 ks), ktorú v prípade potreby môžu použiť. Taktiež budú mať k dispozícii drevo na oheň.

 

  1. V čase od 13:00 – 14:00 hod. budú členovia komisie pre každé družstvo hodnotiť:

 

  • Počet výrobkov
  • Chuť výrobkov
  • Dizajn stánku a členov tímu
  • Celkovú prezentáciu družstva

 

  1. O 15:00 hod. budú vyhlásené výsledky v nasledovných kategóriách:

 

  • Najlepšia zabíjačková pochúťka (jedno najlepšie jedlo zo všetkých tímov)
  • Cena návštevníkov festivalu pre najlepší súťažný tím (formou hlasovania popri tombole)
  • 1., 2., 3. miesto v celkovom hodnotení odbornej komisie a odovzdanie putovného pohára starostu obce o najlepší zabíjačkový tím.

 

Kontakt:

Ivan Matis – 0915 703 212, kultura@oravskapolhora.sk

Alžbeta Čadecká - 0902 552 057, projekty@oravskapolhora.sk 

Michal Strnál – 0905 979 718, starosta@oravskapolhora.sk


Vytvorené: 12. 1. 2018
Posledná aktualizácia: 22. 1. 2018 11:38
Autor: